Velkommen til sokkefest! Stedet er Bislet, Oslo. Disse to gjengene holder festen; Team Hellida og Team Oslo pluss en sivil(politi)arbeider. Vi skal bo og jobbe sammen i et år, men håper festen vil vare langt lenger enn det..

mandag, oktober 09, 2006

Team Oslo

Jengen i Team Olso består av Jon Ivar Føyen, Kristoffer Risholm, Iselin Aartun og Jenny Solem Vikra. Lederen er den eminente Vegard Husby. Sammen har vi som oppdrag å starte ungdomsarbeid på Frogner.

I høst hadde vi ingen anelese om hva vi skulle gjøre, hvem vi skulle arbeide med, eller hvor vi skulle være. Det vi måtte lære oss var å stole på Gud og legge arbeidet i hans hender. Da begynnte ting virkelig å skje!

For å gi en kort oppsumering av det som har skjedd til nå, så har vi fått i gang et samarbeid med Frogner Menighetsråd. Av de har vi fått ungdomslokaler på Schafteløkken og midler til å pusse disse opp. Sammen med noen frivilige skal vi ha mye med konfirmantene i menigheten å gjøre. I tillegg til arbeidet i menigheten kommer vi til å ardbeide i den bydelsdrevne ungdomscafeen C@feen.

Så vi har nok å ta tak i!
Oppdateringer kommer:)